En ny livsforståelse er på vej.

Vi har måske længe vidst, at vi er mennesker med spirituelle med ønsker, visioner og spirituelle indsigter, men Sandheden er, at vi er åndelige væsner med menneskelige erfaringer. Vi har været nødt til at tilpasse os en fysisk verden for at overleve og i denne overlevelseskamp, har vi kun erfaringer, der viser, at livet er en 1-livs model.

Vi lever i en dualistisk verden, hvor det ser ud til, at de gode må bekæmpe de onde, for at overleve.

I menneskets kamp for at overleve har vi fortrængt, at vi er ubetinget elskede, ikke kan gøre noget forkert og ikke har noget at frygte.

Vi er født med spirituelt hukommelsestab. Vi har glemt, vi er ubetinget elsket.

Formålet med kriserne, som lige nu står i kø, er at opdage, hvordan frygt styrer vores følelser og handlinger. Kærlighed i den fysiske verden er, som alle andre følelser, ustabil og noget man kan miste. Kærlighed og had er en del af dualismen.

Livet handler ikke om at undgå negative følelser, det handler om at bruge de negative følelser og tanker til at genåbne vores åndelige internetforbindelse.

Vores ego er en lusket vejleder i modsætning til vores Højere Selv, som altid ved, hvad der bedst tjener os i enhver situation. Når vi beder til det Højeste vi ved, vil vi altid få det svar, vi har brug for. Vores ego vil altid give andre skylden for vores uro.

Vores åndelige internetforbindelse er altid med os, for vi er den samme sjæl i alle kroppe, den er Gudsgnisten, der gør kroppen levende.

 

 

Min hjemmeside er en introduktion til den nye livsforståelse.

Den giver ikke nogle lette løsninger. Den viser, hvordan man personligt kan begynde at finde fred med sig selv, selv om den fysiske verden er i krise.

 

Ulla Maglekilde Jerrebo