Soul Voice metoden

Soul Voice®  metoden.

Mens jeg arbejdede med Et kursus i mirakler, opdagede jeg, hvordan jeg kunne få kontakt til min krop, som ikke bare er min personlighed, men mit navigations instrument.

Jeg uddannede mig til Soul Voice® terapeut, som er en spirituel uddannelse udviklet af Karina Schelde. Hun er healer og havde sin klinik i Nordsjælland, hvor hun i en session opdagede, at hendes stemme kunne heale. Pludselig kom der lyde ud af hende og den smerte klienten havde forsvandt. Det er den korte forklaring.

Siden Karina Schelde rejste fra Danmark i 1992 har hun udviklet Soul Voice® metoden, så den nu er udbredt mange steder i verden. Der undervises i metoden på uddannelsen til Soul Voice® Practitioner og Soul Voice® teacher.

Det var gennem uddannelsen jeg lærte mig selv og mine følelser at kende. En af teknikkerne bruges til at få kontakt til det ubevidste følelsesregister. Formålet er at få kontakt til den/ de negative programmeringer, der manipulerer vores tanker og handlinger, gennem lyden fjernes den negative grundholdning og når den er udrenset dukker den positive nye grundholdning op.

Min negative programmering:

”Jeg har ikke lov til at være mig her på jorden, hvis jeg ikke sørger for at andre har det godt. Jeg er ikke værdig til kærlighed, hvis jeg ikke først gør noget for andre”.

Det er Janteloven i en nøddeskal.

Jeg kunne stoppe med at være offer og tage ansvar for alt det, der var sket og alt det som skete i mit liv, ved at bruge min stemme til at få kontakt til både de positive og de negative følelser.

Lige som med Et kursus i mirakler, så er uddannelsen til Soul Voice® terapeut ikke noget enhver skal uddanne sig til, men den viden og de erfaringer jeg har, ønsker jeg at dele med andre.

Hvis man som helt almindeligt menneske ikke ved, at man selv har mulighed for at hjælpe sig selv, så kan man nok ikke undgå kun at bruge egoet som vejleder.

Gennem min nieces tab af et 8 måneders foster, fik jeg kontakt til sorgen, som er en del af vores ubevidste følelsesregister. Efter begravelsen kunne jeg mærke, at jeg havde brug for at udtrykke følelsen. Ved havet, som jeg bor tæt ved, kontaktede jeg følelsen, sendte min bevidsthed ned i kroppen og lod stemmen udtrykke sorgen. Da min stemme langsomt stoppede, hørte jeg en stemme som sagde: ”Der er ingen sorg i Himlen”. Endnu  en reminder om at der ingen modsætninger er i den åndelige verden.

Jeg vidste, at sorgen sammen med vreden, raseriet, forladtheds følelsen/ ensomheden og alle andre negative følelser er en del af vores både bevidste og ubevidste følelsesregister. Jeg ved også at mennesker helst ikke vil opdage, at man selv indeholder negative følelser, for man vil  helst tro, man kan undgå det negative ved at tænke positivt. Jeg ved fra mine Soul Voice® sessioner, at det kan være endog meget vanskeligt, at bruge stemmen til at udtrykke ubehagelige og negative følelser, der skal både mod og vilje til.

Jeg har haft længere forløb med mennesker, der har været seksuelt misbrugt og flere af dem har haft modet til at gå igennem deres eksistentielle livssmerte, som vi alle har med os.

”Et kursus i mirakler” har en lektion der hedder:
”Man er aldrig urolig af den grund man tror” og det er det både kurset og >Soul Voice® metoden handler om på hver sin måde.

Vi er urolige, fordi vi stoler på at vi præcist ved, hvem eller hvad der skaber uroen, men det er udelukkede fordi, man ikke har kontakt til det ubevidste følelsesregister.

Vi er i gang med at vågne op til at være åndelige væsner, som deltager i en dans som fysiske væsner.

Alle kriserne presser på for at vi skal opdage vores smerte og frygt for, hvad der sker i verden. Men som sagt vi er ikke urolige fordi der er kriser, vi er urolige fordi vores ubevidste smerte og frygt dukker op fra dybet af vores følelsesregister, når man bruger denne viden og bruger tilgivelsesprocessen. Så ophæves uroen og smerten.

 

 

Der er en ubevidst livssmerte begravet i os alle.

Et råb om hjælp, vi ikke selv kan høre.

En ubevidst længsel, der først kan mærkes.

Når vores stemme bliver i stand til at

Udtrykke den.

Din stemme åbner for kontakten

Til din Højere Bevidsthed og din krop.

Bliver dit navigationsinstrument.