Min profil


Min spirituelle rejse og hvad meningen i det hele taget er med at være menneske!

Min spirituelle rejse begyndte tidligt, for jeg havde en ubehagelig følgesvend med  mig. Min altid dårlige samvittighed. Senere blev jeg bevidst om, at den var alle  menneskers fælles bagage, men i første omgang var den min personlige anledningen   til, at jeg med lys og lygte ledte efter en metode, for at undgå følelsen.

Mine undgåelsesregler var som Janteloven og Flinkeskolens regler, jeg skulle lære        ikke at gøre nogen ked af det og opføre mig som en sød pige. Det forsøgte jeg indtil 

1993, hvor det gik op for mig, at jeg slet ikke havde kontakt til mig selv eller mine følelser og der d. 1. maj midt i Bilkas lørdags tummel ønskede jeg at komme til at mærke mig selv. Dette satte en række af begivenheder i gang, som man kan læse mere om i min bog: ”Sjæledans på overtid” (udkommer i slutningen af 2022).

Den 20.maj deltog jeg på det første af flere workshops, hvor jeg lærte ”Et kursus i mirakler ” at kende. Jeg opdagede, at min dårlige samvittighed, var mit ego, der hele tiden bombarderede mig med løgnehistorier om, at jeg ikke er god nok, at jeg aldrig kan være sikker på at blive elsket og at kærlighed er noget vi giver til hinanden.

Jeg blev mere og mere bevidst om, hvordan mit ego hele tiden var kritisk i den måde jeg tænkte om mig selv på og jeg blev opmærksom på, hvordan jeg i mit ”ikke så stille sind, fordømte andre mennesker.  Jo mere jeg opdagede denne fordømmelse og kritik af andre jo mere opdagede jeg at jeg fordømte og kritiserede mig selv. man behøver slet ikke vide noget om det følgende, med at vi er den samme sjæl i alle kroppe, man behøver bare være opmærksom på hvordan man dele andre op i forskellige kategorier.

Når jeg i dag kan skrive, at vi alle er den samme sjæl i alle kroppe, er det takket være ”Et kursus i mirakler”. Det betyder ikke, at alle skal arbejde med Et kursus i mirakler, for der er mange veje til at opdage den ubetingede kærlighed, som er vores inderste væsen, men man er nødt til at vide at vores personlighed og den stemme, der kværner i det personlige tankesystem, er egoets stemme

Et kursus i mirakler er, så vidt jeg ved, det eneste åndelige dokument, der hjælper med at forstå, hvordan årsagen til menneskelige problemer aldrig kan løses ved at have tillid til det tankesystem man har, også kaldet den sunde fornuft. Man kan ikke tænke sig til ubetinget kærlighed, det er noget vi alle indeholder, men ikke har kontakt til hele tiden.

Babyer dukker ikke op fordi, sædcellen møder ægget og livet begynder ikke med fødslen. Livet i kroppen er Gudsgnisten, der gør kroppen levende. Gudsgnisten er ubetinget kærlighed og er vores åndelige væren. Hver eneste en af os her i den fysiske verden er medlem af den samme klub, medlemskabet kan ikke opsiges. Ingen af os kan forandre vores åndelige væren, den er evigheden i os.

Her i den vestlige verden er kristendommen er den største religion og Kurset bruger kristendommen og Jesus Kristus, som referenceramme, men ikke som biblen, for bibelen er skrevet af mennesker. Vi lever alle i denne verden af modsætninger, dualisme kaldes den dobbelthed vi lever med.

Hvert eneste menneske deltager i denne fysiske verden, hvor vi kun oplever og erfarer gennem modsætninger mellem kærlighed og ondskab, rigdom og fattigdom, fred og frygt, tryghed og utryghed. Hvilket er tydeligt lige nu med Putin hans krigshandlinger.

Babyer har et formål med at deltage i den fysiske verden, for alle mennesker har en følelsesmæssig bagage med sig. Ingen af os er ubeskrevne blade. Selvom det sikkert er ubehageligt at høre, så har hvert eneste menneske på jorden en hensigt med at være den man er. Vores personlighed og ”skæbne” er som et filmmanuskript. Vi har selv skrevet manuskriptet, filmen er allerede indspillet og det vi oplever lige nu er at vi er ved at gense vores manuskript. Det er forklaringen på at nogle mennesker er i stand til at fortælle andre, om hvad der venter i fremtiden. Man lad nu det ligge.

Jeg erfarede gennem læsning af mange bøger om bevidsthed, healing og spiritualitet og de uddannelser jeg tog, at man kun kan forske i den fysiske virkelighed. Vores åndelige virkelighed får vi kun i brudstykker og den lader sig ikke bevise.

Man kan blive bevidst om, at vi er den samme sjæl i alle kroppe gennem vores forhold til andre. Vores åndelige virkelighed befinder sig på helt andet plan.

Opvågning.

Den tid vi lever i er en slags opvågnen, lige meget, hvor mange love og regler man laver, så stopper problemerne ikke de forandrer sig bare fra tidsalder til tidsalder. Alle tidsalder ligner hinanden for egoets indre svinehund glammer i den måde man kritiserer andre på.

Albert Einstein siger at ”Et problem løses ikke på det niveau, det er opstået på”. Han indså via kvantefysikken og sine videnskabelige kolleger, at der en sammenhæng på atomart niveau, som helt klart viser, at når man ser på en genstand, så forandres den. Betydningen af denne opdagelse er utrolig og livsomvæltende. Det betyder nemlig at:

Vores måde at tænke om os selv på farver og forandrer, det vi oplever i vores hverdag. Hvilket betyder, at hver enkelt af os i vores fysiske bevidsthed fortolker det vi ser med egoets briller.

Jeg skal understrege, at jeg har samlet denne viden sammen, netop fordi jeg var nødt til at forstå mig selv og det liv jeg har levet.

Praktisk betyder det, at vi mennesker gennem hele livet, har bevidstheden om vores åndelige væren med os, men at vi har besluttet os for at inkarnere med en fysiske bevidsthed.

Vi lever alle i den samme fysiske adskillelse, vi er personligheder med forskellige intelligenser, hudfarve og nationalitet. Vi er åndelige væsener med menneskelige erfaringer og ikke mennesker, der nogen gange får spirituelle indsigter.

Vi har simpelthen planlagt hver enkelt inkarnation, så vores krop, bevidsthed, intelligens og livsomstændigheder kan opfylde vores formål med at være tilstede. Som den person vi nu er.

Det er vores fælles beslutningstager, der oprindeligt tog beslutningen om at ”Flygte” til den fysiske verden. Vores ego er en del af vores personlighed og kroppen er vores navigations instrument, men da vi i fødselsprocessen og de først 7-10 år af vores liv langsomt lukker af for vores intuitive fornemmelse af, at være forbundet til vores åndelige væren, ja, så erfarer vi, at vi er ofre for en verden og for andres handlinger.

Men vi har alle en rolle at spille, for her i den fysiske verden, deltager vi alle i egoets syndebukke spil. Det spil som så glimrende er beskrevet som æbleskuddet i 1. Mosebog. Hvem har skylden for at gud jagede Adam og Eva på porten?

Bibelens gud er en dualistisk gud en far der som almindelige fædre både er kærlige og vrede.

Ubetinget kærlighed stiller ingen betingelser, den dømmer ikke, den kritiserer ikke.

Det er derfor et problem ikke kan læses på det niveau det er opstået på, for årsagen til problemet, befinder sig i den aftale man lavede før man inkarnerede.

I den åndelige verden er vi ikke ofre, der er vi den samme sjæl. Det Gud har skabt har ingen modsætninger, for Gud har kun skabt vores åndelige væren.

 

Til gengæld har vi alle mulighed for at få kontakt til den universelle viden bl. a. gennem meditation.

 Vores ego løser ikke problemer, egoet forvirrer begreberne, for egoet løser problemer ved at bruge ”syndebukke metoden”. Egoet sender alle negative problemer over på andre. I politik kaldes det mudderkastning. I det personlige liv er man offer for andres handlinger. Egoet bliver stærkt i kamp og så kan man kæmpe for lighed, frihed og broderskab. Kampen for lighed holder alle beskæftiget, uden at uligheden fjernes.

Man kan ikke gøre det der er ulige lige, men egoets stemme råber så højt, at intuitionens stemme er vanskelig at høre.

Man kan forholdsvis let lære at genkende egoet.

Det bliver stærkere i kamp og ubehag er dets hofret.