Litteratur liste:

Indeholder et kort udvalg af bøger, der dækker hovedpunkterne i hjemmesiden.

Et kursus i mirakler

Her er ingen forfatter, da den er modtaget som diktat fra Jesus til Helen Schucman.

www.facim.org her kan man finde Kenneth Wapnicks undervisninger og meget mere.

 

Gary Renard er forfatter af 3 bøger, hvor man får præsenteret en light udgave af Kurset. Han bliver guidet af 2 opstegne mestre: Arten og Pursah.

”Gud er” og ”Din udødelige virkelighed”. Hans sidste bog: ”Kærlighed Glemmer ingen” findes kun på dansk som e-bog.

 En light udgave af Kurset.

 

Soul Voice®

”Sjælens stemme” af Karina Schelde

En grundbog

Desuden findes ” Expression into freedom”, som ikke er oversat til dansk.

www.soulvoice.net kan man downloade fantastiske CD’er, finde terapeuter, uddannelser m.m.

 

”Matthew, fortæl mig om himlen”.

En kanaliseret nedskrevet af Susan Ward gennem hendes søn, som døde som 17 årig i en eneulykke. Matthew fortæller sin mor om deres førfødselsaftale og, hvordan livet er i den åndelige verden.

 

Fra himlen og tilbage af Neurokirurg Eben Alexander.

Han fik en dødelig infektion, så mens hans krop blev holdt i live i en maskine, fik han en rundvisning i den åndelige verden. Han vidste ikke han havde en krop, hele hans fysiske system var fyldt med betændelse.  Hans kolleger vidste kun, at hvis han vågnede op, så ville han være en grønsag. Han fik at vide, at han var evigt elsket, ikke kunne gøre noget forkert og ikke havde noget at frygte.

Han har i samarbejde med andre yderligere skrevet to andre bøger:

”Gaverne fra himlen sammen med Ptolemy Tompkins og ”Vores bevidste univers” sammen med Karen Newell.

 

 

 

”Slået af indsigt”

Hjerneforsker Jill Bolte Taylor fik en massiv hjerneblødning. Den bog hun skrev, efter 8 års genoptræning, er ikke alene en god vejling til de mennesker der plejer patienter med hjerneblødning, men også en fantastisk beskrivelse af egoets greb om den højre hjernedel, men også en beskrivelse af sindets ubegrænsede storhed.

En hjerneforskers personlige fortælling om sin hjerne blødning, sin helbredelse og de indsigter , hun fik. En ganske fin beskrivelse af egoets tilstedeværelse og fornemmelsen af ubegrænset frihed.

Se hende på Nettet på You tube, man kan se den ed danske tekster.. Hvor hun levende fortæller om hjernen og sine indsigter mens hendes hjerne blev ødelagt.

Hvis man vil kan man hos Eben Alexander høre, hvordan sindet fungerer, når resten af kroppen er holdt op med at fungere.

 

 

 

Regressioner

Psykiater Brian Weiss fik en klient, der fortalte ham ting om hans liv, som kun han kendte, denne oplevelse forandrede ham. Han har skrevet flere bøger om hvordan mennesker kan genkalde sig andre liv.

”Mange liv, mange mestre”.

”Kun Kærlighed varer ved”

Michael Newton har forsket på en anden måde så i hans bøger får man helt andre oplysninger om den åndelige verden, også spændende læsning.

 

”Intelligente celle” af Biolog  Bruce Lipton.

I bogen gør han rede for, hvordan han opdagede de mekanismer, hvor igennem celler modtager og behandle information. Denne nye videnskab kalder han epigenetik

En bog om, hvordan vi indeholder to modsatrettede energier. Hvordan stress er en måde at undgå at mærke sig selv på, som sender kroppen på overarbejde og i sidste ende åbner for sygdom og lidelse.

Den anden energi går den modsatte vej og tillader kroppen at modtage næring af slippe affaldsstoffer og dermed sikre kroppens sundhed.

Der er en forbindelse mellem krop, sind og bevidsthed der fører direkte til at kroppen kan bruges som navigationsinstrument.

En direkte forbindelse til brugen af stemmen til at forandre cellerne.

 

 

Feltet” af Lynne Mctaggert.

En bog om de forskere, der har vovet sig ud i forskning, der ikke følger den evidensbaserede, materialistiske, videnskabelige forskning. Lynne Mctaggert er videnskabsjournalist og har interviewet mennesker der befinder sig uden for den traditionelle forskning. Disse videnskabs folk baserer deres forskning indenfor kvantefysikken, der beskriver, hvordan vi alle på det dybeste plan er forbundet med hinanden og verden. Hvordan alt i universet består af ét intelligent vibrerende kraftfelt, som reagerer på vores tanker og intentioner.